top of page

CHOOSE AGAIN

Train jezelf in het loslaten van innerlijke blokkades

We zijn zo gewend dat er altijd wel iets is waar we onrustig of gespannen over zijn, wat ons stress geeft of waar we tegen op zien, dat het gevoel compleet in rust te zijn, vredig en kalm bijna onbekend is en maar af en toe voelbaar.

En tegelijkertijd is dit het gevoel waar iedereen naar verlangt.

We denken dat we dingen moeten doen om waardevol te zijn. Doelen moeten bereikt, we moeten ons best moeten, alles geven en als we dat allemaal hebben gedaan, dan komt er eindelijk rust, dan heb je het verdient en ben je waardevol.

 

Dit is een denkfout.

D786DD0A-ECD6-41E6-A3F5-B9CD7977F84B_1_105_c_edited_edited.jpg

Onbewuste filters

Ieder mens zit vol met pijnlijke overtuigingen over zichzelf. Je overtuigingen werken als een filter en bepalen hoe je je voelt en hoe je de wereld ervaart. Ze vormen de bril waardoor je alles in je leven bekijkt, ervaart en interpreteert. Ze bepalen je innerlijke houding.

 

Jouw (onbewuste) filters zouden bijvoorbeeld kunnen zijn - Ik doe er niet toe OF ik ben schuldig OF ik ben niet goed genoeg OF mensen zijn niet te vertrouwen OF ik ben minder dan de rest OF anderen zijn beter OF ik hoor er niet bij OF ik moet aan bepaalde voorwaarden voldoen. En zo kan ik nog wel even doorgaan. De meeste van ons hebben meerdere filters, die samen een soort giftige mix vormen van waaruit jij het leven benaderd.

 

Deze, vaak heel pijnlijke, overtuigingen zijn niets meer dan vergissingen. Ontstaan toen je als kind probeerde de wereld en de mensen om je heen te begrijpen, mee te mogen doen, gezien te worden, liefde te ontvangen.  De nog steeds op de achtergrond draaiende (vaak onbewuste) beperkende overtuigingen werken als ‘corrupted files’ – ze brengen je systeem in de war en veroorzaken spanningen en stress.

"Choose Again geeft me, veel sterker dan eerder, het gevoel grond onder mijn voeten te hebben."

—  Rozemarijn Rotting

Reset jezelf

Het 6-stappen proces van Choose Again is een eenvoudige, maar grondige methode manier om je ‘corrupted files’op te sporen en te verwijderen. Niet voor even, maar structureel.

Met je gevoel als richtingaanwijzer, ontdek je de onderliggende overtuigingen over jezelf , leer je ze te ontmantelen en vergeef je jezelf dat je ze ooit ben gaan geloven. Werken met Choose Again is.....

RADICAAL

Je gaat ervaren dat alles wat je irriteert, emotioneert of je ook maar een klein beetje in onvrede brengt zijn basis heeft in hoe je over jezelf denkt, je zelfoordeel.

Bekrachtigend

Je hebt alles al in je om de wereld anders te gaan zien en daarmee anders te gaan ervaren.

 

 

Liefdevol

Er is niets mis met jou. 

 

Je bent alleen zelf gaan geloven dat het wel zo is. En dat leer je jezelf liefdevol vergeven. 

reset

Je leert dat je jezelf kunt resetten en hoe je dat doet. Elke keer weer, net zolang tot je terug bent bij je ‘fabrieksinstellingen’.

STUURMAN

Jij bent de enige die iets kan veranderen aan je ervaring, dat kan niemand anders voor je doen. Het is je eigen verantwoordelijkheid, van niemand anders.

Fundamenteel

Zodra een overtuiging niet meer speelt, veranderd jouw ervaring van de wereld onmiddellijk.

Zes stappen naar vrijheid

Het zes stappen proces brengt je van je hoofd naar je hart. Van wie je ‘denkt te moeten zijn’ naar wie je werkelijk bent. Diederik Wolsak, oprichter van Choose-Again, ligt de stappen heel helder toe in onderstaande video.

Cirkel
Leer werken met de Zes Stappen

Je innerlijke houding veranderen is geen quick fix, al zal je elke keer wanneer je een proces doet ervaren wat het effect is. Een cirkel de plek om het aannemen van een andere innerlijke houding te oefenen en de obstakels die je ervan weerhouden aan het licht te brengen en te ontmantelen.

Je kunt een issue of trigger inbrengen uit je dagelijkse leven, ook kun je een lichamelijke klacht of spanning in je lijf onderzoeken. Wil je alleen komen luisteren, observeren het is allemaal goed.

 

De Cirkels zijn live of ONLINE via ZOOM. De groepen zijn niet groter dan 6 personen (met een minimum van 3 deelnemers).

Data

LIVE Cirkel - elke twee weken

vrijdagochtend 10.00 tot 12.00 uur - Amsterdam

 

vrijdag 23 september, vrijdag 7 oktober, vrijdag 4 november

ONLINE Cirkel - elke twee weken

donderdagavond 19.30 tot 21.30 uur

donderdag 29 september, donderdag 13 oktober, donderdag 27 oktober

donderdag 10 november, donderdag 24 november, donderdag 8 december

 

Kosten

Losse cirkel 27,50 euro

Rittenkaart 145 euro voor 6 keer

Individueel 65 euro

 

Je kunt zonder enige ervaring aan een Cirkel deelnemen. De Cirkels zijn live of online via Zoom. Van tevoren hebben we even contact zodat je eventuele vragen kan stellen en ik je alvast een beetje kan meenemen in het proces en het programma.

bottom of page