top of page

OVer
MIJ

Als hoofd- en hart niet met elkaar in lijn zijn, dan wordt het hard werken in plaats van werken vanuit je hart. Dan gaat het schuren, storen en uiteindelijk pijn doen - fysiek en/of mentaal. De balans is weg.

Mijn eigen kennismaking met deze natuurwet kreeg ik doordat ik op mijn dertigste burn-out raakte. Een heel duidelijk voorbeeld van hoofd- en hartzaken die niet meer op elkaar zijn afgestemd. 

 

Toen ik twee jaar later aan mijzelf toegaf dat ik nog steeds niet in lijn leefde met mijzelf, besloot ik mijn werk als Account Director in de reclame op te geven en mijn hart te volgen en me verder te verdiepen en scholen. Ondertussen mag ik mijzelf NLP Master en NLP coach noemen, ben gecertificeerd trainer geworden en heb ik de vier-jarige (HBO) opleiding voor lichaamsgericht therapeut bij HOLOS Academie voor Massagetherapie afgerond. Vorig jaar is daar mijn facilitatorschap van Choose Again bijgekomen.

 

Zoals mijn eigen ontwikkeling nooit stil staat vind ik niets mooier en waardevoller dan anderen in hun eigen ontwikkeling te mogen begeleiden.

 

PS ben je geïnteresseerd in lichaamgerichte begeleiding bij burnout kijk dan op www.rozemarijnrotting.nl

Profiel foto Roos Rond.png

Rozemarijn Rotting

  • LinkedIn Social Icon
bottom of page