top of page

CHOOSE AGAIN

Train jezelf in het ontmantelen

van innerlijke blokkades

Het is één ding om te weten dat er iets moet veranderen; 

het is iets anders om te weten hoe. 

 

Het is één ding om te weten dat je moet loslaten; 

het is iets heel anders om te weten hoe je dat doet.
 

Het is één ding om te weten dat meer zelfliefde het antwoord is; 

het is iets heel anders om te weten hoe dat werkelijk voelt.

We zijn zo gewend dat er altijd wel iets is waar we onrustig of gespannen over zijn, wat ons stress geeft of waar we tegen op zien, dat het gevoel compleet in rust te zijn, vredig en kalm bijna onbekend is en maar af en toe voelbaar. En tegelijkertijd is dit het gevoel waar iedereen naar verlangt. Het goede nieuws is, rustig, vredig en kalm is wat we in de kern zijn. Alleen zijn we dat vergeten.

 

We denken dat we dingen moeten doen, moeten bereiken, dat we ons best moeten doen en als we dat allemaal hebben gedaan en bereikt, dan….

is komt er rust, dan heb je het verdient. 

 

Dit is een denkfout.

 

Het enige dat je hoeft te doen is de barrières en voorwaardes in jezelf te zoeken, die jij zelf hebt opgeworpen en die in de weg staan van deze natuurlijke staat van Zijn. Zodra je die barrières hebt opgeruimd ontstaat er als vanzelf een dieper gevoel van geluk en vrijheid dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

 

Herpak de leiding over jezelf en over je leven en leer werken met de zes stappen methode van Choose Again, een eenvoudige maar radicale tool waarmee je de relatie met jezelf en de buitenwereld transformeert.

D786DD0A-ECD6-41E6-A3F5-B9CD7977F84B_1_105_c_edited_edited.jpg

onbewuste filters

Ieder mens zit vol met pijnlijke overtuigingen over zichzelf.  Je overtuigingen werken als een filter en bepalen hoe je je voelt en hoe je de wereld ervaart. Ze vormen de bril waardoor je alles in je leven bekijkt, ervaart en interpreteert. Ze bepalen je innerlijke houding.

 

Jouw (onbewuste) filters zouden bijvoorbeeld kunnen zijn - Ik doe er niet toe OF ik ben schuldig OF ik ben niet goed genoeg OF mensen zijn niet te vertrouwen OF ik ben minder dan de rest OF anderen zijn beter OF ik hoor er niet bij OF ik moet aan bepaalde voorwaarden voldoen. En zo kan ik nog wel even doorgaan. De meeste van ons hebben meerdere filters, die samen een soort giftige mix vormen van waaruit jij het leven benaderd.

 

Deze, vaak heel pijnlijke, overtuigingen zijn niets meer dan vergissingen. Ontstaan toen je als kind probeerde de wereld en de mensen om je heen te begrijpen, mee te mogen doen, gezien te worden, liefde te ontvangen.  De nog steeds op de achtergrond draaiende (vaak onbewuste) beperkende overtuigingen werken als ‘corrupted files’ – ze brengen je systeem in de war en veroorzaken spanningen en stress.

Roos

"Het zes stappen proces doen geeft me het 
gevoel grond onder mijn voeten te hebben."

'corrupted' files

De zes stappen methode van Choose Again is een eenvoudige, maar grondige methode manier om je ‘corrupted files’op te sporen en te verwijderen. Niet voor even, maar structureel.

Met je gevoel als richtingaanwijzer, ontdek je de onderliggende overtuigingen over jezelf , leer je ze te ontmantelen en vergeef je jezelf dat je ze ooit ben gaan geloven. 

Jezelf leren resetten is radicaal, liefdevol, bekrachtigend en fundamenteel. Je wordt en blijft stuurman van jezelf.

RADICAAL

Je gaat ervaren dat alles wat je irriteert, emotioneert of je ook maar een klein beetje in onvrede brengt zijn basis heeft in hoe je over jezelf denkt, je zelfoordeel.

Bekrachtigend

Je hebt alles al in je om de wereld anders te gaan zien en daarmee anders te gaan ervaren.

 

 

Liefdevol

Er is niets mis met jou. 

 

Je bent alleen zelf gaan geloven dat het wel zo is. En dat leer je jezelf liefdevol vergeven. 

keer op keer

Je leert dat je jezelf kunt resetten en hoe je dat doet. Elke keer weer, net zolang tot je terug bent bij je ‘fabrieksinstellingen’.

STUURMAN

Jij bent de enige die iets kan veranderen aan je ervaring, dat kan niemand anders voor je doen. Het is je eigen verantwoordelijkheid, van niemand anders.

Fundamenteel

Zodra een overtuiging niet meer speelt, veranderd jouw ervaring van de wereld onmiddellijk.

van wie je denkt te moeten zijn,
naar wie je werkelijk bent 

Het zes stappen proces brengt je van je hoofd naar je hart. Van wie je ‘denkt te moeten zijn’ naar wie je werkelijk bent. Diederik Wolsak, ontwikkelaar van de zes stappen naar vrijheid, ligt de stappen heel helder toe in onderstaande video.

Reset je denken

BASISTRAINING

De basistraining is een intensieve dagworkshop die je een eenvoudige maar radicale tool aanreikt waarmee je de relatie met jezelf en de buitenwereld transformeert. Jezelf leren resetten is radicaal, liefdevol, bekrachtigend en fundamenteel. Je herpakt de leiding over jezelf en daarmee over je leven. We werken in een groep met maximaal 12 deelnemers onder begeleiding van twee facilitators.

 

Tijdens de dagworkshop:

  • Maak je kennis met de ‘Zes Stappen naar Vrijheid’ van Choose Again

  • Ervaar je de kracht van deze tool

  • Ga je direct aan de slag met datgene waar je momenteel tegen aanloopt

  • Leggen we een basis zodat je na de training zelfstandig met de tool verder kunt

WANNEER - binnenkort nieuwe data bekend

TIJD - 10u - 16.30 (inloop vanaf 9.45 uur) 

WAAR - Amsterdam, Baarn, Den Haag
PRIJS - €125,- (inclusief worksheet en e-book over Choose Again en vegetarische lunch)

Reset je denken
VERDIEPINGSDAG

Heb je zien in meer? Kom naar de verdiepingsdag en onderzoek je patronen, egotrucs om ze natuurlijk vervolgens te laten gaan met behulp van de Zes Stappen.

WANNEER - vrijdag 28 juni 2024

TIJD - 10u - 16.30 (inloop vanaf 9.45 uur) 

WAAR - De Vrijman, Amsterdam
PRIJS - €125,- (inclusief vegetarische lunch)

FIJN om EERST Even Contact te hebben?

06 14595001

  • LinkedIn
  • Instagram

Dank je wel voor je bericht! 

bottom of page