top of page

ASK YOUR

BODY

Maandelijkse inloopsessies. Kom binnen met een vraag en loop anderhalf uur later naar buiten met je eigen antwoord. We kennen allemaal wel van die dingen waar we al een tijdje mee rond lopen. Die je in de weg zitten. Door er steeds maar weer aan te denken blijven ze op de voorgrond. Misschien zorgen ze zelfs voor een vervelend gevoel of chagrijnigheid.

 

  • Je hebt op zich een prima vergadering gehad met een klant, maar toch knaagt er iets, iets zit niet helemaal lekker, maar wat het nu precies is?

  • Elke keer als je met die ene vriend of vriendin (of klant) contact hebt word je ongemakkelijk, terwijl je dat met andere vrienden niet hebt, wat is het toch?

  • Iets is totaal anders gelopen dan je voorzien had. Je bent zelf, en met je collega’s, al alle stappen langs gelopen, maar toch kun je niet helemaal duiden waar het hem nu in zat. En dus blijft je hoofd overuren maken.

 

Kortom, dingen en vragen waar je maar niet uit komt. Althans niet door het te analyseren en je hoofd erover te breken.

 

Hoe dan wel? ASK YOUR BODY. Maak gebruik van je fysieke intelligentie en stel jezelf op een andere, verhelderende, manier de vraag. Het antwoord is verrassend en zeker niet wat je hoofd bedacht zou hebben.

 

LAAGDREMPELIG EN VERDIEPEND

Met ASK YOUR BODY leer  je op een nieuwe manier naar een, voor jou belangrijke, situatie kijken. Dit doen we net zo lang tot deze manier een gewoonte wordt en je je fysieke intelligentie (weer) van nature gaat inzetten. De vraag die je in de inloopsessie aan jezelf gaat stellen, weet alleen jij. Je hoeft dus niets te delen met anderen mocht je dat niet willen, je vindt je eigen antwoord.

 

WAAROM

Door regelmatig je aandacht te richten op - en het inzetten van - je fysieke intelligentie, vergroot je je lichaamsbewustzijn. Beter in contact staan met je lichaam maakt o.a. dat je je zekerder voelt, meer rust ervaart en doordachtere acties onderneemt.

Regelmatige deelname aan ASK YOUR BODY inloopsessies maakt dat je beter in je vel zitten, je leert jezelf op een andere manier begrijpen, gaat je eigen antwoorden vinden, verbetert het contact met je creativiteit en intuïtie. Je krijgt focus daar waar je die wilt hebben, je gaat minder piekeren, krijgt meer regie op je eigen handelen. Je bereikt je doelen met minder moeite dan voorheen.

_Radio Emotie_edited.jpg
 
VOOR WIE

Voor  medewerkers van grote en kleine bedrijven, voor freelancers of als service binnen een bedrijfsverzamelgebouw. Het kan allemaal. Geïnteresseerd om ASK YOUR BODY aan te bieden? Neem contact met ons op om ASK YOUR BODY in je organisatie op te starten. Neem contact met ons op.

HOE, WAT, WAAR

Maandelijkse inloopsessie van anderhalf uur, In House, max. 8 personen per sessie. Na een eenmalige introductie van 2,5 uur kom je naar behoefte meedoen aan een inloopsessie (per keer 1,5 uur). We kunnen naar elke gewenste locatie komen of regelen desgewenst zelf een fijne plek. 

KOSTEN

Introductie – eenmalig l 100 euro p.p. excl. BTW

Inloopsessie - per keer l 55 euro p.p excl. BTW

Kom binnen met een vraag
en loop naar buiten met
je eigen antwoord.
bottom of page