top of page

Voorbij je verhaal

van innerlijke blokkades

We zijn zo gewend dat er altijd wel iets is waar we onrustig of gespannen over zijn, wat ons stress geeft of waar we tegen op zien, dat het gevoel compleet in rust te zijn, vredig en kalm bijna onbekend is en maar af en toe voelbaar. En tegelijkertijd is dit het gevoel waar iedereen naar verlangt. Het goede nieuws is, rustig, vredig en kalm is wat we in de kern zijn. Alleen zijn we dat vergeten.

 

We denken dat we dingen moeten doen, moeten bereiken, dat we ons best moeten doen en als we dat allemaal hebben gedaan en bereikt, dan…. is komt er rust, dan heb je het verdient.

 

Dit is een denkfout.

 

Het enige dat je hoeft te doen is de barrières en voorwaardes in jezelf te zoeken, die jij zelf hebt opgeworpen en die in de weg staan van deze natuurlijke staat van Zijn.

Zodra je die barrières hebt opgeruimd ontstaat er als vanzelf een dieper gevoel van geluk en vrijheid dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

D786DD0A-ECD6-41E6-A3F5-B9CD7977F84B_1_105_c_edited_edited.jpg

onbewuste filters

Ieder mens zit vol met pijnlijke overtuigingen over zichzelf.  Je overtuigingen werken als een filter en bepalen hoe je je voelt en hoe je de wereld ervaart. Ze vormen de bril waardoor je alles in je leven bekijkt, ervaart en interpreteert. Ze bepalen je innerlijke houding.

 

Jouw (onbewuste) filters zouden bijvoorbeeld kunnen zijn - Ik doe er niet toe OF ik ben schuldig OF ik ben niet goed genoeg OF mensen zijn niet te vertrouwen OF ik ben minder dan de rest OF anderen zijn beter OF ik hoor er niet bij OF ik moet aan bepaalde voorwaarden voldoen. En zo kan ik nog wel even doorgaan. De meeste van ons hebben meerdere filters, die samen een soort giftige mix vormen van waaruit jij het leven benaderd.

 

Deze, vaak heel pijnlijke, overtuigingen zijn niets meer dan vergissingen. Ontstaan toen je als kind probeerde de wereld en de mensen om je heen te begrijpen, mee te mogen doen, gezien te worden, liefde te ontvangen.  De nog steeds op de achtergrond draaiende (vaak onbewuste) beperkende overtuigingen werken als ‘corrupted files’ – ze brengen je systeem in de war en veroorzaken spanningen en stress.

Roos

"Het zes stappen proces doen geeft me het 
gevoel grond onder mijn voeten te hebben."

'corrupted' files

De zes stappen methode van Choose Again is een eenvoudige, maar grondige methode manier om je ‘corrupted files’op te sporen en te verwijderen. Niet voor even, maar structureel.

Met je gevoel als richtingaanwijzer, ontdek je de onderliggende overtuigingen over jezelf , leer je ze te ontmantelen en vergeef je jezelf dat je ze ooit ben gaan geloven. 

Jezelf leren resetten is radicaal, liefdevol, bekrachtigend en fundamenteel. Je wordt en blijft stuurman van jezelf.

RADICAAL

Je gaat ervaren dat alles wat je irriteert, emotioneert of je ook maar een klein beetje in onvrede brengt zijn basis heeft in hoe je over jezelf denkt, je zelfoordeel.

Bekrachtigend

Je hebt alles al in je om de wereld anders te gaan zien en daarmee anders te gaan ervaren.

 

 

Liefdevol

Er is niets mis met jou. 

 

Je bent alleen zelf gaan geloven dat het wel zo is. En dat leer je jezelf liefdevol vergeven. 

keer op keer

Je leert dat je jezelf kunt resetten en hoe je dat doet. Elke keer weer, net zolang tot je terug bent bij je ‘fabrieksinstellingen’.

STUURMAN

Jij bent de enige die iets kan veranderen aan je ervaring, dat kan niemand anders voor je doen. Het is je eigen verantwoordelijkheid, van niemand anders.

Fundamenteel

Zodra een overtuiging niet meer speelt, veranderd jouw ervaring van de wereld onmiddellijk.

van wie je denkt te moeten zijn,
naar wie je werkelijk bent. 

Het zes stappen proces brengt je van je hoofd naar je hart. Van wie je ‘denkt te moeten zijn’ naar wie je werkelijk bent. Diederik Wolsak, ontwikkelaar van de zes stappen naar vrijheid, ligt de stappen heel helder toe in onderstaande video.

basistraining

Je innerlijke blokkades ontmantelen en daarmee je innerlijke houding veranderen is geen quick fix, al zal je elke keer wanneer je een zes stap doet ervaren wat het effect is.

 

De basistraining is de plek om het aannemen van een andere innerlijke houding te oefenen en de obstakels die je ervan weerhouden aan het licht te brengen en te ontmantelen.

In vier weken tijd leer je de basis en gaan we vooral veel oefenen met elkaar. En ga je jezelf ook in je dagelijks leven trainen in het opmerken van triggers

Je kunt een issue of trigger inbrengen uit je dagelijkse leven, ook kun je een lichamelijke klacht of spanning in je lijf onderzoeken. Wil je alleen komen luisteren, observeren het is allemaal goed.

De eerstkomende basistraining is in mei. Een reeks van 4 woensdagavonden  (10, 17, 24 en 31 mei) van 19.30 uur tot 22.00 uur. Locatie Centrum voor groei, geluk en gezondheid, Amsterdam-IJburg. 

We werken in een kleine groep van max. 8 deelnemers.

individueel

Voel je de behoefte om snel en zeer diepgaand aan de slag te gaan kies dan voor een individueel traject. Praktisch, hands-on, vraag-gestuurd, persoonlijk en efficiënt.

 

We gaan zes weken intensief met elkaar aan de slag. Startend met een  uitgebreide intake, gevolgd door een reeks van vijf, wekelijkse en relatief korte sessies. De intake duurt ca. anderhalf uur en kan zowel live als online plaatsvinden. De kortere sessies zijn online. 

 

Tijdens de intake brengen we in kaart waar en op welke manier je belemmeringen ervaart, op welk gebied je zou willen groeien en bespreek ik met je hoe we je onderliggende overtuigingen onder de loep gaan nemen. De sessies die volgen gebruiken we om je overtuigingen onderzoeken en leer je jezelf keer op keer ‘resetten’. Geen trigger blijft ongebruikt in deze periode.

 

De frequentie waarmee we werken zorgt voor focus en versnelde bewustwording en vergroot daarmee de impact. Je leert zelfstandig je overtuigingen te onderzoeken en gaat ervaren hoe het is om vanuit een ander perspectief te kijken. Aan het einde van het traject heb je alle handvaten in huis en ben je in staat te zijn om hier zelf verder mee aan de slag te gaan.


  • 479 euro

  • 89 euro

  • Afgelopen

    169 euro

FIJN om EERST Even Contact te hebben?

06 14595001

  • LinkedIn
  • Instagram

Dank je wel voor je bericht! 

bottom of page