top of page

VERDIEPing

drie dagen de diepte iN

Je gaat de diepte in door je FYSIEKE INTELLIGENTIE te trainen en te werken met je hoofd én het bewustzijn van je hele lijf. Je onderzoekt de rol die je lichaam speelt bij het ontwikkelen van jezelf. Je werkt aan vernieuwing en verandering.

 

HOE

In hapklare brokken bieden we je kennis over je lichaam, je grootste wijsheid én krachtigste instrument. We werken met oefeningen die je inpast in je dagelijks leven en werkpraktijk. Je ontwikkelt vaardigheden waarmee je direct aan de slag kunt. Je leert hoe de sterke lichaam-geest connectie werkt en hoe je deze maakt.

 

Tijdens 3 dagen, die om de 2 weken zijn ingepland, zorgen wij voor de juiste verhouding theorie, praktijk, ontspanning en reflectie. Zo zorgen we ervoor dat jij alles op een gemakkelijke manier tot je kan nemen en het je ook bij blijft.

 

Een groep bestaat uit maximaal 10 personen. Door getuige te zijn van ieders ervaringen, krijg je zelf waardevolle inzichten over hoe het met je eigen ideeën en gevoelens is gesteld. In een veilige omgeving kun je sparren over wat FYSIEKE INTELLIGENTIE voor jou betekent.

 

Een dag duurt van 10:30 uur tot ongeveer 15:30 uur. Tegen half vier heb je meer dan genoeg stof tot nadenken en praktische handvaten gekregen om er weer 2 weken tegenaan te kunnen!

 
INCORPEREREN

Ter voorbereiding op het traject krijg je toegang tot de online omgeving met hierin de kern van FYSIEKE INTELLIGENTIE. Je krijgt hier en op de dagen zelf praktische tools om thuis met je krachtigste instrument aan de slag te gaan.  Op die manier kun je het werken met je fysieke intelligentie echt eigen te maken. Want wat dit betreft is welke intelligentie dan ook als een spier, train je hem niet, dan is hij minder krachtig.

_Radio Emotie_edited.jpg
WAAR

Kijk in onze agenda waar en wanneer we de Verdieping aanbieden. Zit er geen geschikte datum bij, laat het ons weten dan kijken we wat je voor je kunnen betekenen.

KOSTEN

Dit 3-daags programma kost € 950,- incl. BTW, je ontvangt een factuur.

Dit is inclusief trainingsmateriaal, een fijne lunch, verse koffie, thee, water en versnaperingen. 

ONDERZOEK DE ROL
DIE JE LICHAAM SPEELT
BIJ HET ONTWIKKELEN
VAN JEZELF
bottom of page