VERDIEPING (3 dagen)

Je werkt met FYSIEKE INTELLIGENTIE aan vernieuwing en verandering. Tijdens de verdieping train je deze intelligentie en werk je met je hoofd én het bewustzijn van je hele lijf. Je onderzoekt de rol die je lichaam speelt bij het ontwikkelen van jezelf.
Registratie is afgesloten

Tijd en locatie

04 sep. 2020 19:00
De Hoorneboeg, Hoorneboeg 5, 1213 RE Hilversum, Nederland

Over het evenement

In hapklare brokken bieden we je kennis over je lichaam, je grootste wijsheid én krachtigste instrument. We werken met oefeningen die je inpast in je dagelijks leven en werkpraktijd. Je ontwikkelt vaardigheden waarmee je direct aan de slag kunt. Je leert hoe de sterke lichaam-geest connectie werkt en hoe je deze maakt. 

Tijdens 3 dagen, die we om de 2 weken hebben ingepland, zorgen wij voor de juiste verhouding theorie, praktijk, ontspanning en reflectie om te zorgen dat jij alles op een gemakkelijke manier tot je kan nemen en het je ook bij blijft. 

We werken in een groep van maximaal 10 personen. Door getuige te zijn van ieders ervaringen, krijg je zelf waardevolle inzichten over hoe het met je eigen ideeën en gevoelens is gesteld. In een veilige omgeving kun je sparren over wat fysieke intelligentie voor jou betekent. 

De dagen duren van 10:30 uur tot ongeveer 15:30 uur. Kort? Wees gerust. We weten zeker dat je tegen half vier meer dan genoeg stof tot nadenken en praktische handvaten hebt gekregen om er weer 2 weken tegenaan te kunnen! 

Ter voorbereiding krijg je toegang tot de online omgeving met hierin de kern van FYSIEKE INTELLIGENTIE uitgelegd. Je krijgt op de dagen zelf en in de onlineomgeving praktische tools om thuis met je krachtigste instrument aan de slag te gaan. 

Dit 3-daags verdiepingsprogramma bedraagt € 950,- incl. 21% btw. 

Dit is inclusief trainingsmateriaal, een fijne lunch, verse koffie, thee, water en versnaperingen. 

Iets voor jou? Je kunt je hier direct aanmelden

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement