Basisworkshop

De basis van FYSIEKE INTELLIGENTIE om direct toe te passen met heel veel praktische tips en manieren om in te zetten. Het is niet moeilijk, je moet alleen even weten hoe.
Registratie is afgesloten

Tijd en locatie

16 mei 2020 10:00 – 15:30
De locatie wordt later bepaald

Over het evenement

Kennismaken met je FYSIEKE INTELLIGENTIE 

Je lichaam is je grootste wijsheid én krachtigste instrument. In slechts een paar uur tijd krijg je een helder beeld hoe je, door het inzetten van je FYSIEKE INTELLIGENTIE een voor jou belangrijke, gebeurtenis of situatie anders zou kunnen verlopen. Je gaat ervaren wat een krachtig instrument je lijf is en hoe je ermee je leven kan leren sturen. 

Of je nou coach bent, techneut, wetenschapper, verpleegkundige, je hebt je lichaam áltijd bij je, gebruik het! 

Je bent welkom met elke achtergrond en voorkennis. Zo ook de andere deelnemers. Jullie fungeren als het ware als elkaars spiegel. Je krijgt hierdoor waardevolle inzichten over hoe het met jezelf gesteld is. 

De workshop duurt van 10:30 tot 15:30 uur. Kort? Wees gerust. Wij zijn zeker dat je in deze tijd geïnspireerd bent en met veel nieuwe inzichten naar huis gaat. Tijdens de workshop ontvang je een praktische hand-out zodat je thuis direct met FYSIEKE INTELLIGENTIE aan de slag kunt. 

Deze kennismaking kost € 150,- (incl. 21% btw), je ontvangt een factuur. Dit is inclusief een fijne lunch, verse koffie, thee, water en versnaperingen. 

Iets voor jou? Je kunt je hier direct aanmelden

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement