top of page

CHOOSE
AGAIN

Er is een betere manier

We zijn zo gewend dat er altijd wel iets is waar we onrustig of gespannen over zijn, wat ons stress geeft of waar we tegen op zien, dat het gevoel compleet in rust te zijn, vredig en kalm bijna onbekend is en maar af en toe voelbaar. En tegelijkertijd is dit het gevoel waar iedereen naar verlangt. Het goede nieuws is, rustig, vredig en kalm is wat we in de kern zijn. Alleen zijn we dat vergeten.

 

We denken dat we dingen moeten doen, moeten bereiken, dat we ons best moeten doen en als we dat allemaal hebben gedaan en bereikt, dan…. is komt er rust, dan heb je het verdient.

 

Het enige dat je hoeft te doen is de barrières en voorwaardes in jezelf te zoeken, die jij zelf hebt opgeworpen en die in de weg staan van deze natuurlijke staat van Zijn. Zodra je die barrières hebt opgeruimd ontstaat er als vanzelf een dieper gevoel van geluk en vrijheid dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

 

 
ONBEWUSTE FILTERS

Ieder mens zit vol met pijnlijke overtuigingen over zichzelf. Echt iedereen. Je overtuigingen bepalen hoe je je voelt en hoe je de wereld ervaart. Ze zijn het filter waardoor je alles in je leven bekijkt, ervaart en interpreteert. Ze bepalen je innerlijke houding.

 

Jouw (onbewuste) filter zou bijvoorbeeld kunnen zijn - Ik doe er niet toe OF ik ben schuldig OF ik ben niet goed genoeg OF mensen zijn niet te vertrouwen OF ik ben minder dan de rest OF anderen zijn beter OF ik hoor er niet bij OF ik moet aan bepaalde voorwaarden voldoen. En zo kan ik nog wel even doorgaan. De meeste van ons hebben meerdere filters, die samen een soort giftige mix vormen van waaruit jij het leven benaderd.

 

Deze, vaak heel pijnlijke, overtuigingen zijn niets meer dan vergissingen. Ontstaan toen je als kind probeerde de wereld en de mensen om je heen te begrijpen, mee te mogen doen, gezien te worden, liefde te ontvangen.  

De nog steeds op de achtergrond draaiende (vaak onbewuste) beperkende overtuigingen werken als ‘corrupted files’ – ze brengen je systeem in de war en veroorzaken spanningen en stress.

 

Zes stappen naar vrijheid

Het 6-stappen proces van Choose Again is een eenvoudige, maar grondige methode manier om je ‘corrupted files’op te sporen en te verwijderen. Niet voor even, maar structureel.

We zijn zo gewend dat er altijd wel iets is waar we onrustig of gespannen over zijn, wat ons stress geeft of waar we tegen op zien, dat het gevoel compleet in rust te zijn, vredig en kalm bijna onbekend is en maar af en toe voelbaar. En tegelijkertijd is dit het gevoel waar iedereen naar verlangt. Het goede nieuws is, rustig, vredig en kalm is wat we in de kern zijn. Alleen zijn we dat vergeten.

 

_Radio Emotie_edited.jpg
RESET JEZELF

Je innerlijke houding veranderen is geen quick fix, al zal je elke keer wanneer je een proces doet ervaren wat het effect is. Een cirkel DE plek om het aannemen van een andere innerlijke houding te oefenen en de obstakels die je ervan weerhouden aan het licht te brengen en te ontmantelen.

Cirkels

In een kleine groep ontwikkel je met behulp van zes stappen van Choose Again een nieuwe innerlijke houding. Door een issue of trigger in te brengen uit je dagelijkse leven en deze te ontrafelen. Ook kun je een lichamelijke klacht of spanning in je lijf onderzoeken.

 

Wil je een issue inbrengen of alleen komen luisteren, observeren het is allemaal goed.  Je kunt zonder enige ervaring aan een Cirkel deelnemen. Van tevoren hebben we even een-op-een contact zodat je eventuele vragen kan stellen en ik je alvast een beetje kan meenemen in het proces en het programma.

 

Wil je het een keer ervaren wat een zes stappen proces voor je kan doen? Neem contact met me op en doe vrijblijvend een keer mee in een Cirkel.

HOE, WAT, WAAR

De Cirkels zijn live of ONLINE via ZOOM (op dit moment voornamelijk online). De groepen zijn niet groter dan 4 tot 6 personen (met een minimum van 3 deelnemers).

 

Kosten

Losse cirkel 27,50 euro

Rittenkaart 145 euro voor 6 keer

Individueel 65 euro

Train jezelf
in het loslaten van
innerlijke blokkades
 
bottom of page